Student & Födelsedag

Måndagen 28 maj – söndagen 10 juni

När vi skulle åka iväg på måndagen från Falköping, så upptäckte Hans att han hade ett fågelbo på draget. Han hade anlänt på torsdag förmiddag. Kulskyddet hade varit på, så fåglarna hade haft det bra därunder. På fyra dagar hade de hunnit bygga ett fint bo. Hans tog försiktigt upp boet och la det på ett säkert ställe för vidare byggande.

Vi åkte till våra vänner i Ulricehamn för att tvätta, därefter till Göteborg för att hämta post, sedan till Lundsbrunn. Där stannade vi i tre dagar, golfade och slappade.

Tisdagen styrde vi kosan mot Värmland och Sunne. Där skulle vi besöka vänner i Sunne, på vår väg upp till Östersund.

Här står våra vänner och välkomnar oss.

Efter  en trevlig kväll med mat och dryck så startade vi på onsdagsmorgon färden upp till Östersund. Anlände till sonen på kvällen. På vägen upp till Östersund så stötte vi på denna skylt och undrade och våra vänner hade öppnat stugby?

torsdagen hjälptes vi åt att baka och förbereda studentfesten. Bl a så bakade jag och sonen tårtor

Kan tala om att tårtorna blev jättegoda, det var inte första gången han bakade tårtor inte………

Många fina bilder fick på vägen upp till Norrland, detta var en av många.

Dags för möss-på-tagning…….fredag

Tänk vad tiden går……..Det var inte så länge sedan en annan stod där med mössan också

 

lördagen var det åter fest, denna gång var det sonens 50-års fest. Den hölls några mil söder om Östersund.

Kvällen förlöpte med god mat, dryck och presenter, tillsammans med släkt och vänner.

Söndagen var det dags att vända söderut. Vi tog vägen mot Funäsdalen med stopp i Brunflo för att besöka en Antik & Kuriosa affär, den största enl reklamen…………..

Vi hörs snart!

6 tankar på “Student & Födelsedag

    • Hej, ja vi har verkligen åkt land och rike runt…………önskade att vi hade stannat i södern ett tag till…….här regnar det och är kyligt. Kanske att värmen kommer till oss oxå……Må så gott!

  1. Vi träffade ju Lillviks på Öland, men visste inte att de satsat på en Stugby, öppenbarligen inte de själva heller, men roligt var det. Hörde också att ni hade en fin midsommar, det var väl härligt. Vi har för första gången på flera år friat midsommar hemma, men det var faktiskt skönt också, men nu räcker det, nu drar vi. Ha en fortsatt skön sommar, hoppas vi ses! 3 M

Lämna en kommentar