Nu drar vi norrut…..

Under november månad åkte vi utefter kusten, och hälsade på vänner i Los Alcazares, samt spelade lite golf på Alboran GK tillsammans med kompisar. 

Vi åkte även ner till Almerimar och träffade vänner därnere, innan det var dags att återvända till ställplatsen Anibal och Aguilas samt att skriva in oss för golf för december månad. Vi installerade oss på Anibal tillsammans med ca 10 andra husbilar.

Nu blev det både golf, jul och nyår på Anibal tillsammans med alla andra vänner och bekanta sedan flera år tillbaka. Golfen gick väl både bra och dåligt, men så är ju golfen. 

Efter alla helger var det dags att lämna Anibal för denna gång. I början på januari tog vi en ny ur norrut till Los Alcazares där vi stod i några dagar. Vi cyklade, åt pizza, hälsade på kompisar som låg en bit utanför ställplatsen. Där stod vi i några dagar tillsammans med dem och hade trevligt, men ack så blåsigt.

Nu har vi kommit till mitten av januari och det är dags att åka till Casan och titta till den. Vi hälsar på våra vänner sedan många år tillbaka. De flyttade till Spanien för 25 år sedan, tidigare tillbringade de semestrarna här nere. Vi åker på marknader, träffar bekanta i La Cala Mijas. Vi gör en utflykt till Estepona och träffar ytterligare vänner. Gör några avstickare österut mot Roquetas del Mar, men nu var det dags att stänga till Casan.

Den  24 mars låste vi Casan och styrde mot Sevilla och en ställplats som heter Arahal.

Det har blivit ett antal mil utöver de 321 mil, som vi kört ner till Casan. Så det blir några mil till innan vi åter är tillbaka till Sverige.

Vi hörs på vår resa norrut mot tulpanerna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s