Mot tulpanlandet……

Tänk nu skall vi åka till tulpanlandet igen. Vi har ju varit där ett antal gånger, men sista gången var det så kallt så de hade inte slagit ut.

Vi skall träffa några vänner i Holland och fira påsk, så vi får hoppas att tulpanerna har slagit ut. 

 

Vi sov  över i Arahal öster om Sevilla och fortsatte norrut mot Aljecén, väster om Madrid. Nu har vi kommit till Palencia norr om Valladolid. En gratis ställplats med alla faciliteter, man betalar för det du villa ha, dusch och påfyllning.

Nu har vi städat och tvättat bilen utvändigt och invändigt, så nu är vi färdiga för ytterligare några mil på vår väg till tulpanerna. Idag tog maken en tur till staden på cykel medan jag bloggade. I morgon eller på onsdag kör vi in i Frankrike. Nu mat på g…..

Vi hörs på vägen!

2 tankar på “Mot tulpanlandet……

  1. Det ska bli kul att ses igen. Vi drar neråt lite längre fram då det blir ett riktigt kallt väder och mycket regn som kommer in över Nederländerna i nästa vecka. Vi längtar efter sol och lite värme nu.

    • Ja, ett riktigt skitväder har vi haft. I natt regnade som om himlen var öppen och det haglade och det var riktigt kallt. Så det gör ni rätt i som väntar lite, innan ni kör iväg. Vi hinner ses ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s