Nu rullar vi vidare…….

Nu är golfen till ända och vi säger hej till alla våra vänner som vi har umgåtts med under en månad.

Nu åker alla åt var sitt håll, vi åker söderut efter kusten mot Almerimar och Roquetas, för att så småningom vara i Casan i mitten på november.

 

Det har blivit mycket golf, men också mycket annat roligt. Bl a grillkvällar, tapaskvällar, paellakvällar och bouleturnering.

Det blev en Paellaafton även i år. Med tre stora pannor tillverkade vi tre stycken paella som hade en strykande åtgång.

Här är det kö för att få någonting på tallriken, och tomma blev pannorna.

Här har vi haft tävling, men efter otroligt skyfall och mycket regn, så avbröts tävlingen. På eftermiddagen kom solen tillbaka, och allt material plockades fram för torkning.Även klubbor plockades ut ur sina bagar, allt var blött.

Vi hade också en bouleturnering, där 20 par deltog. På ställplatsen har vi en fin boulebana med 3 st banor. Vi lyckades placera oss på en hedrande tredje plats.

Här är det Margareta Kindbom och Verner Scheidegger som blev årets Caravanmästare 2018.

Den här bilden tog vi när vi satt och väntade på middag till Spanien Mästerskapet. Det var fullmåne den kvällen, och vi fick bevittna när månen steg upp över horisonten. 

 

I slutet på veckan rullar vi vidare söderut på väg till Casan.

Till helgen är det Halloween.

10 thoughts on “Nu rullar vi vidare…….

    • Ja, vi har det trevligt på våra golfresor, och utan golf också. I år åker vi hem över jul och nyår, har ju inte varit hemma någon vinter på 8 år. Får väl börja med att köpa vinterkläder….Sverige kan vara fint också på vintern….Sköt om Er!

  1. Hej på er! Ni ser ut att ha haft härliga dagar med golf o sol, och någon regn skur. Här hemma har det varit blåsigt med regn o ibland snö, så fortsätt och njut. Kör försiktigt till casan. vi åker ner den 8/11 till San Pedro i två veckor och spelar golf nästan varje dag med våra kompisar, vi hoppas ju förstås att slippa regn. kram på er
    britt-marie aspenberg

    • Det har varit en trevlig månad med mycket golf. Nästa vecka kör vi söderut mot Casan….San Pedro är en trevlig ort med många fina banor runtom….Ha det så trevligt! Idag har vi ingen blåst, inget regn men en strålande sol och 24 grader. Välkomna till värmen och kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s