Gott slut på 2017…….

Ja, så har vi då avverkat ytterligare ett år till våra liv. När man ser bakåt så går ett år fort.

Julen blev inte som vi tänkt oss. Efter att vi varit hemma och besökt nära och kära i ett par dagar, så fick vi med oss vinterkräksjukan. Vi blev sjuka två dagar innan julafton, och det är först idag som vi kan börja äta och vara uppe.

Vi flög ju från Malaga och tillbaka, därefter åkte vi till Aguilas och våra golfkompisar för att fira jul. Men det blev ju inget med det. Men nu kan vi kanske fira nyår istället.I morgon tänkte vi åka upp till Los Alcázares och träffa bekanta. Sedan drar vi tillbaka till Casan och städar ut julen samt spela lite golf med vänner.

Därefter är det meningen att vi skall åka till Marocko, tillsammans med tre andra husbilar. Skall bli trevligt att återse Marocko igen, det var några år sedan vi var där sist.

Nu ser vi framemot ett nytt år med nya möjligheter, och ännu ett år med husbilen och ett hus att åka till ibland, samt att vi får vara friska och att vi får en bättre och lugnare värld 2018.

Tack för året som gått, och som ni gjort trevligt genom att ni tittat in och hälsat på ibland.

Vi ses och hörs på det nya året och hoppas ni vill fortsätta hälsa på oss!

 

 

15 tankar om “Gott slut på 2017…….

 1. Vad tråkigt att ni fick vinterkräksjukan precis över jul! Vi fick den precis innan … Önskar ett riktigt Gott Nytt år! (Vår blogg ligger nere pga hackerattack, men vi kommer tillbaka)

 2. Fy för den lede…hoppas vi slipper vinterkräksjukan. Har haft den i familjekretsen men än så länge har vi klarat oss. Hoppas ni får en trevlig tur till Marocko, skulle gärna åka dit igen.
  God fortsättning och ett Gott Nytt År önskar vi er också.

 3. Hej på er.
  Fy sjutton ,finns det något värre än vinterkräksjuka ,har förstått att ni är bra nu.Vi önskar er ett gott slut och ett riktigt Gott Nytt år!
  Kramar i massor
  Jan och Lena
  Skickat från min iPad

 4. Nej men stackare som fick magsjuka innan Jul🤭. Det var väl inget vidare. Hoppas ni mår bättre för varje dag o att ni har bättre väder än det vi har just nu. Kram till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s