Goncourt – Narbonne Plage

vinflaska

 

Startade som vanligt vid 9-tiden. Det har regnat hela natten och då menar jag HELA. Tungt regn har smattrat på taket, så det har inte blivit mycket sömn.

Det regnade i några timmar, men när vi kom längre ner i Frankrike minskade regnet och solen började titta fram.

Idag blev det inga kort pga regnet, samt att vi har kört genom Frankrikes landsbygd. Vi har sett många kor idag, svart/vita, ”vita”, getter och får. Korna måste väl gå ute hela vintern för det finns inga gårdar på långa sträckor. I morgon blir lite bättre, för då skall vi åka A75 ner till Medelhavet. Då kommer vi att åka på höga höjder med fin utsikt

cykeln 2cykeln3

ska%cc%88rmavbild-2016-10-02-kl-08-55-33

Vi har nu kommit till St Pourcain sur, där har vi också stått ett antal gånger. Denna gång var den grönklädda cykeln borta. Ett nytt blomsterarrangemang stod vi infarten, inte lika fint som tidigare.

I morgon blir det också bättre väder, inget regn och med förhoppningsvis fina kort.

Nalle

Ni tittar väl in, så Ni vet var vi är någonstans’

10 thoughts on “Goncourt – Narbonne Plage

 1. Ulla o Torgny
  Vi följer er på er resa!
  Vi önskar att vi hade kunnat åka vi också men får vänta till våren, har precis kommit hem från Skörfefesten på Öland o innan dess Kiviks Äppelmarknad.
  Kram Elisabeth o Björn

  • Vi kommer att sakna Er i sällskapet. Ni är ju ändå ute och rör på er en hel del och det är ju bra trots allt. Roligt att ni läser och kommenterar, då vet jag att ni läser och följer oss. Kram till Er båda!

 2. Naturligtvis följer vi resan! Hoppas ni får bättre väder snart, men det blir det väl av sig självt när man fortsätter söderut ;) Själva flyger vi till Malta på onsdag :)

 3. Tråkigt med dåligt väder men man njuter desto mer av solen när den visar sig. Vi har haft en härlig höst, det är jag tacksam för. Njut av turen och kör försiktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s