Golfavslutning

1a Advent

I dag är det 1:a Advent och vår golfmånad är till ända. I helgen har vi tagit in på camping, eftersom det skulle bli lite sämre väder, men så blev det inte. Nu har vi sagt ”På återseende” till alla vår golfvänner, en del träffar vi inte förrän till våren i Sverige, en del stannar kvar här i Spanien. Vi är fyra husbilar som stannar kvar och som skall tillbringa resten av året i värmen.

Här är fortfarande soligt och varmt, och en temperatur på 20-23 grader och ca 15 grader på natten. I morgon drar vi inåt landet. Vi skall göra en rundtur till Lorca för service på bilen, till Ikéa för att köpa lite julmat bl a skinka. Därefter åker vi till Torrevieja för att träffa vänner. Var vi firar jul vet vi inte, vi har några ställen som vi skall inspektera på vår rundtur.

Gul himmel

Den här bilden tog jag väg från golfbanan, det blir mörkt vid 18-tiden, och då får himlen fina färger.

I väntan på mat

Som avslutning på vår vistelse, bokade vi bord på en restaurang nere i Aguilas, för gemensam middag och prisutdelning. Här har vi intagit våra platser och väntar på maten.

Mat på tallriken

Otrolig mycket mat att välja mellan. Det fanns fisk, nöt/fläsk, kyckling och lamm och det blev inte lätt. Men all mat var fantastisk god, oavsett vad vi valde.

collage4

Margareta Kindbom stod som segrare i damklassen, medan Lasse Hogström tog hem segern i herrklassen.

Mats Frost

Som representant för oss husbilsåkare tackade Mats för ett fint arrangemang och hoppas att det kan bli en tradition, och att vi kan ordna något till nästa säsong också.

Rufus

Rufus har fått på sig tomteluvan och det innebär är vi är inne i julmånaden.

Trevlig 1:a Advent!

6 thoughts on “Golfavslutning

  1. Så god maten ser ut! Måste vara underbart med denna årstid i södern och inte veta var o hur ni ska fira kommande högtider.Det är väl verkligen Carpe Diem /M

  2. Ja det ser ut som ni har det bra. Trevliga kompisar, god mat och varmt….behöver man mer?
    Här har vi skålat in julmånaden med ett glas glögg och tyska pepparkakor, det funkade det också :)
    Kram på er

  3. Hej Ulla O Torgny! Ser härligt ut. Ser ju en del ”kändisar” också! Vi har golfat för sista gången i år, i alla fall jag på Ängelholms GK. Vi, cirka 40 st, började med julbord och en snaps kl 08 på morgonen :-) Har jag aldrig upplevt förr! Ha en God Jul och ett Gott Nytt år på er!
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s