Nu är vi på resande fot igen……..


Denna vinter ställer vi in husbilen och åker till Asien, med start den 17 oktober. Vi har tänkt stanna i Asien över jul och nyår. När vi återvänder vet vi inte, eftersom vi har bokat en enkel biljett. Vi får se hur länge vi tycker att det är trevligt och hur länge pengarna räcker.

Vi skall ta emot våra barn och barnbarn i slutet på oktober, så vi blir 13 personer som skall tillbringa 14 dagar tillsammans, skall bli sååååååååå  trevligt.

Men innan vi stiger på planet skall vi åka till Öland och spela lite golf. Det är skördefest  på Öland, och då brukar spelas en golftävling där, som är mycket trevlig. Sedan är det lite att pyssla med innan vi kan låsa och lämna huset för vintern.

Tamron objektiv

Idag var jag och investerade i ett nytt objektiv för att slippa ta med fler än ett. Få se om det blir lättare att hantera. Jag har ju haft två objektiv att byta med, men nu tar jag bara med ett som sträcker sig mellan 18-270 mm och hoppas att det blir bra.

 

thailand_04-29-40-2011-04-27_96_pic

Hoppas att jag kan ta lika fina bilder med mitt nya objektiv.

Det är ytterligare förberedelser innan vi kommer iväg, så det blir flera inlägg…..

images (1)

 

Hej å hå…………

12 thoughts on “Nu är vi på resande fot igen……..

 1. Va,ställer ni in Bobilen i år,måste kännas ovant o konstigt !!!
  Kan ju vara kul med ett annat boende oxå i en annan varm världsdel !!

  Vi följer er ändå o hoppas ni uppdaterar ofta/Kram

 2. Nämen titta vad fint du har gjort i ditt lilla krypin ;) Det blev ju jättebra med bokhyllan! Men du borde nog ta med dig allround objektivet som du hade på kameran, annars kanske du ångrar dig.

  • Hej, Vi åker först till Ban Phe-Rayong i 14 dgr tillsammans med barn o barnbarn, sammanlagt 13 personer. Vi har hyrt 2 hus på fastlandet inte långt från Koh Samet. När ungdomarna har åkt hem fortsätter vi ut till öarna och därefter till Hua Hin där skall vi möta upp några vänner som vi skall golfa tillsammans med. Sedan tänkte vi besöka Kambodja samt Burma. Man måste ut ur landet efter 3 mån och då passar vi på att titta på några andra länder.

   Ni har ju varit i de trakterna, bl a i Langkawi……var ni på fler ställen i Asien?

 3. Oj har missat att ni ska ge er iväg, lätt att det blir så när man själv är ute och rullar!
  Härligt det låter med Asien och den goda maten som finns där, mums.
  Vi köpte också ett annat objektiv, Sony 18-250 som tar riktigt bra bilder.
  Trevlig resa.
  Kram

 4. Vi ber redan nu att få önska er en skön vistelse i alla de länder ni kommer att besöka !
  Vi har också vistats en hel del i Fjärran Östern och längtar ständigt tillbaka till befolkningen, maten och klimatet. Om vi får ha hälsan i framtiden, så kommer vi att göra som ni gör under kommande vinter – ställa undan husbilen och ta flyget till dessa underbara länder.
  Just nu befinner vi oss i staden Beaune i Bourgogne distriktet i mellersta Frankrike på väg till Spanien för övervintring, Här har vi en molnfri blå himmel (från det att vi kom till norra Frankrike) och i skuggan är det just nu (kl. 16.45) hela 24,9 grader !
  Bosse och Gerd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s