På plats igen………

          Hibiskus

Ja, så var vi då på plats igen, tillbaka till värmen och solen, samt vännerna som stannat kvar över helgerna.

Här nere blommar hibiskusen, och många andra blommor. 

Efter att ha flyttat in i bilen igen, samt rengjort kylen (vi hade glömt att öppna dörren) och fyllt på med mat och andra förnödenheter, så var vi klara att hitta en plats att stå på.

                                                               En fin ställplats

Vi hittade denna fina plats öster om Malaga, och där står vi fortfarande tillsammans med många andra bl a tyskar, holländare samt några svenskar.

                                       Traktor som rensar stranden

En morgon vaknade vi av att det var ett fasligt liv utanför vår bil, det var en traktor som klopplade på en slags harv, som sedan körde ner till stranden för att rensa upp all bråte som flutit iland. Men det finns mycket kvar att rensa.

                                                           Strandpromenaden 

Igår tog vi en cykeltur utmed strandpromenaden, samt stannade till på en restaurang för att ta en Tapas. Det hör ju till när man är i Spanien.

                                                 Gemom berg och tunnlar cyklade vi

Cykelturen gick utmed stranden genom tunnlar och berg, turen blev 1,3 mil.

Fiskare som satt upp sina spön

                                            Fiskare som satt upp sina spön

De här spöna stod här hela dagen från tidiga morgon till sena kvällen. Vilket tålamod de måste ha, såg inte att de fick någon fisk.

Idag lördag har det kommit en hel del spanjorer för att fiska, ta promenader och att gå ut och äta. Vi tog även idag en cykeltur, denna gång till Mercadona för att handla, och det var så mycket folk ute på gator och på strandpromenaden, så man fick zick zacka sig fram.

En joggare

                                                             En joggare

En baderska

                                                              En baderska

Fastän vattnet bara är 13 grader varmt så finns de som badar, bl a denna tjej som gick rakt ut i vattnet utan krusiduller, tycker jag som är en riktig badkruka.

Även idag går solen ner

                                                 Även idag går solen ner

Här stannar vi några dagar, svårt att hitta en bättre plats.

Skönt att komma ner till värmen igen!

 

17 thoughts on “På plats igen………

  • Hej, Ja visst var det en fin plats, men det var en grusplan som var avsedd för badgäster och restaurangbesökare, så vi fick flytta på oss när polisen kom och sa att, ”här får ni inte stå”.
   Hälsn/Ulla

  • Ja, det är roligt att vara tillbaka, som att komma hem. Men att bada i Medelhavet ännu, är inget för oss iaf
   Idag blåser det lite och är lite kyligare, men solen skiner och det känns bra. Då jobbar solcellerna……

 1. Roligt att ni är på G igen. Det finns tydligen jättefina ställplatser därnere. Gasol såg att ni hittade en Repsol station. Generellt, kan man fylla svenska tuber? Eller byter man?
  Hur som haver, ha det gött.

  • Hej, Ja nu är vi på G igen. Finns många fina ställplatser, men det blir fler och fler som står på dem. Vad det gäller gasol, så har varje land sina egna flaskor och kopplingar. Vi reser med 2 spanska flaskor, som vi byter när de tar slut. Byter gör vi på Repsol stationer. Kram till Er båda!

 2. Förstår att ni trivs som fisken i vattnet. Snö fick ni ju nog av på er hemtripp. Det ser verkligen superskönt ut. Snart kommer ni också till ännu varmare trakter och vi följer med er hela tiden. Idag har vi varit lite låga och deppiga. Snön börjar att bli oss övermäktig. Har gnällt riktigt ordentligt på vår sida idag. Det gör vi inte så ofta, men kändes så bara. Vi önskar vi vore nere hos er. Kanske det som saknas, vem vet. Njut av den fina ställplatsen också. Ska ni ytterligare österut nu igen? Ha det riktigt bra! Kramar från snöiga Nabben. 3 M

  • Läste just er blogg och där har ni pratat ut, om det mesta som går att säga om snö och kyla. Vi är väl heller inte så förtjust i vintern i Svedala. Tyckte mycket om vintern när jag var yngre, är ju född och uppvuxen i Norrland, så man är van så att säga. Många soooooooliga kramar till Er!

 3. Hur är det med generositeten?
  Vill man inte dela med sig om var man befinner sig?
  Säkert skulle fler vilja kunna få möjlighet att veta hur man
  tar sig till den ”ställplats” Ni och några fler bloggare funnit.
  Elsa Karlsson

  • Hej, Generositeten är god, platsen som vi stod på var en grusparkering avsedd för bad/restaurang gäster. Det sa polisen till oss också, så vi fick flytta oss dagen därpå.

 4. Så härligt ni har det – nu igen! :) Klart ni ska bada när ni nu är i Spanien igen – det gör jag, varje gång jag kommer till dit (fast det brukar vara i juni/juli… ;) .. ) Ha det fortsatt skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s