Svedala nästa

Måndagen 23 april — onsdagen 25 april — regn och svalt

 

Infarten till ställplatsen Greven, en väldig fin uppställning med alla nödvändiga funktioner.

 

 

 

Det finns också en restaurang som har en väldig god mat.

 

 

Genomgång till restaurangen från ställplatsen.


 

Här står vi vid flodkanten där det mullrar med jämna mellanrum……………pråmar som tar sig fram

Kollastade pråmar…………..

 

 

 

Den fina ställplatsen Greven, där vi gick på restaurangen och åt gott. Det är en Marina som ligger vid en av Tysklands många bifloder.

 

 

Brutna servetter var det länge sedan vi hade till middagen, även om vi har servetter till middagen varje dag, men dessa var verkligt fina.

 

 

Nu har vi stannat här i två dygn och i morgon onsdag åker vi mot Travemünde och färjan mot Sverige.

Nu avslutar jag bloggen och övervintringen i Europa för denna gång. Det har varit en rolig sysselsättning, även om den har tagit tid att klippa och fota för att få ihop det till en läsbar och trevlig berättelse. Jag vill inte vara utan den………….så jag kommer nog tillbaka nästa gång vi börjar resa igen. Kanske att jag skriver lite när vi är i Svedala oxå.

Tack alla Ni som kommenterat och tyckt till, tack alla ni som inte kommenterat, men har följt min blogg ………förstår att många läser, men inte kommenterar…………hör ofta kommentaren………….jaa, ja, vi vet …………vi har läst bloggen……………….

 

 

Tack och på återseende!

Ulla med bisittare Torgny

13 thoughts on “Svedala nästa

 1. Hej och ett jättestort tack! Börjar varje morgon med att läsa olika husbilsbloggar. Kommer sakna detta nu i sommar när många gör ett ”uppehåll” i skrivandet. Har själva husbil och åker till Spanien varje år så det är spännande att följa och hitta nya platser att åka till efter Era tips. Tack igen och hoppas få ”följa med” Er nästa gång också!

  • Hej Annelie & Gunnar, tack för att Ni tittar in och läser min blogg…roligt med nya läsare och bekantskaper. Själv läser jag oxå andras bloggar….maken läser tidningen, jag läser bloggar…..vi hörs på bloggarna!

   • Just precis så är det för oss också! Jag läser bloggar maken GP. Vis slutade vår resa för ca 1 vecka sedan men Greven och därefter Heiligenhafen! Ha en underbar sommar!

 2. Hej Ulla och Torgny!
  Vi bevakar dagligen bloggen och det är så mysigt att följa med er på resan genom vintern. Välkomna hem till Sverige och vi ses snart i Vinberg.
  Kram Laila

 3. Vi kan bara instämma med föregående skrivare. Det har varit kul att följa er på bloggen. Vi kommer också att sakna er, så vi hoppas verkligen att du skriver lite framöver också. Det är så roligt att läsa alla bloggar vi följer. Ha en riktig skön sommar om vi inte hörs. Men vi fortsätter med vårt bloggande så länge vi tycker det är kul. En riktigt skön Valborg också!
  3M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s