GLAD PÅSK

Skärtorsdag den 5 april  2012

                                                                                                                     

Vi ligger på en camping söder om Tarragona och stannar här i någon vecka. 

Vädret har blivit sämre både regn och svalare har vi fått. Men vi har pool med bubbel och 37 grader varmt så vi kan bada i alla falla.

                                             

Jag önskar alla mina läsare en trevlig och angenäm påsk!


 

15 thoughts on “GLAD PÅSK

  1. Gott att ha pool att tillgå när vädret blivit sämre. Vi stog utanför Cambrils på vägen mot Italien. Här uppåt i nord Tyskland är det kallt och snö väntas, så stanna ni där ett tag tills vädret i nord Europa blivit bättre. Våren känns avlägsen likanar mer jul än Påsk, och långbyxorna har jag fått letat fram. Glad Påsk önskar vi er båda. Kram

    • Här är oxå kallt. Det har regnat i 3 dgr, så vi stannar här i några dgr. Vi får vänta på bättre väder och det har de lovat i nästa vexka. Kram till Er båda!

  2. Glad Påsk till Er! Det har snöat lite på morgonen o kallt som bara den. Få nog ta en varm äggtoddy! Ska till Vera på en kopp. Sen ska vi åka till Landvetter Emelina fyller 12 år idag. Påsk kramar till er!

  3. Vi får önska er en glad påsk, och bättre väder än vi har ( snöblandat regn usch ) Ta`t lungt med äggen! Ha de bra och var rädda om er.

    • God fortsättning på helgen! Här blåser det storm men 15-16 grader, inte riktigt vad man tänker när man är i Spanien………Ha’ de’

  4. En riktigt Glad Påsk till er från oss i Danmark. Vi har det bättre här än de har hemma. Hoppas på flera påskkramar. 3 M

  5. Önskar en fortsatt Glad Påsk till er. Tack för att ni ”tittat in” hos oss och vi gör det samma och Jakob tackar för gratulationen. Läser att ni också är golfare, vi får nog vänta ett tag till innan det blir några svingar, vädret har inte kommit så långt ännu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s