La Caleta – Torrox Costa – Torre del Mar

15 februari – 23 februari – soligt 16 – 20 grader

Efter att ha gjort de vanliga morgonsysslorna, så körde vi till Nerja – fyllde vatten sedan åkte vi till Torrox. Där träffade vi de övriga i gänget.

Nu blev det Petanca, Tapas till lunch och middag inne på restaurangen på kvällen.

 

 

Dagarna försvinner så fort, så man vet inte om det är lördag eller måndag. Alla dagar är lika, det rullar på, precis som i Sverige. Men här är det mycket lättare att leva och ett behagligare väder och mycket umgänge.

Idag måndag är det marknad i Torrox och då gäller det  att ta på ”ryggan” och cykla iväg.  Sedan blir det lunch på strandpromenaden……..jobbigt att gå på marknad…..det blev frukt, nötter, grönsaker och klockor.

 

Torsdagen lämnade vi Torrox och åkte till Torre del Mar, via Nerja och vattenhålet, sedan till stranden i Torre del Mar. 


Vi står kvar i Torre del Mar, men tänker åka en bit upp i bergen, men det är marknad i Torre del Mar i morgon. Så den får ett besök först.            

                                             

 

Efter torsdagsmarknaden åkte vi till Salobreña för övernattning, för att imorgon åka en tur upp i bergen. Idag blev det jordgubbar från marknaden, champagne från garaget som vi sparat till rätt tillfälle, och idag var det det.

I morgon åker vi upp i bergen.

Ha’ det bra där ute!3 thoughts on “La Caleta – Torrox Costa – Torre del Mar

  1. Det är förståeligt att livet är lättare därnere, med sol, värme och goda vänners lag. Då gör det inget om man glömmer vilken dag det är, varför öda tid att tänka på sånt? Ha’ det så skönt imorgon också! 3M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s