Ett nytt år

Måndagen 2 januari – torsdagen 5 januari – fortfarande strålande sol – 19 grader

 Ett nytt år har börjat och vi hoppas att det blir lika bra som föregående år och att vi får vara friska och krya. Alltid lite vemodigt att lägga ytterligare ett år till vår ålder, men det går inte att stoppa, så vi får ta vara på den tid vi har.

Måndagen blev en slappardag, med bara 7-hål, men ändå en motionsrunda.

Tisdagen cyklade vi till marknaden, det var inget särskilt vi behövde. Lite frukt och grönsaker behöver vi alltid.

Efter marknaden cyklade vi till Engelska torget där vi lunchade…………gissa vad vi åt? Jaja mensan……….Tapas……..time. Efter lunchen cyklade vi hem, tog bilen och åkte till Elche, för att hämta objektivet till kameran. Men icke sa nicke, det hade inte kommit.


Onsdagen var det dags för tävling igen, och som vanligt träffades vi på första tee, för att få våra scorekort och få veta vad för slags tävling det skulle bli. 

Efter tävlingen samlas vi alltid i baren i väntan på prisutdelning och att Bosse & Dominica skall komma in, de går alltid i sista bollen.

Torsdagen var det handlardag, vi tog bilen eftersom vi skulle handla mer än vi kunde packa på cyklarna, vatten och dryck.

Fredagen blåste det storm nästan. Vi tittade på spanska väderkartan och där stod det 130 km/tim, vad blir det omräknat i m/sek? Vi förstod att det skulle blåsa ordentligt. Vi väntade till eftermiddagen och gick då ut och spelade 7-hål, och då hade det mojnat. Men ojoj vad varmt det var. Termometern visade 23 grader kl 18,00. Vi såg också på en annan blogg att det hade varit närmare 30 grader i Santa Pola, som ligger ca 5 mil norrut. Så det har varit den varmaste dagen hittills. 

Lördagen var det tävling igen. Veckorna går otroligt fort. 

Här samlas vi i restaurangen/baren när vi har avslutet en tävling. Det blir alltid en öl/vin plus lite tapas i väntan på att alla skall komma in.

Idag vann mitt lag och priset blev en flaska vin till oss alla fyra.

I morgon skall vi ut och rulla lite.

Väl mött igen!

6 thoughts on “Ett nytt år

    • Helena, vad fina bilder Du tagit från Kiev. Är det Du eller är det Peter som tar dem?

      Ha´ de’

  1. Anita………….objektivet får vi om 14 dgr….manjana, manjana………tappade de i gatan……….”pusslet” är bunkrar på golfbanan………du är ingen golfare eller? Kortet är taget från vår balkong…….får jag gå en fototkurs hos Dig när Du kommer till Svedala. Vi kan ha en fotokväll hos Lillviks? Eller vad tycker Du?

  2. Hej Ulla o Torgny! Nu har jag läst er blogg igen och jag längtar ner till Serena. Vi ser ju hur fantastiskt väder ni har.
    Kramar Berit och Dennis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s