Två sorters golf

Fredagen 30 december -Nyårsdagen 1 januari – molnfri himmel, 18 grader

På fredagen åkte vi till Torre Pacheco för att handla kött. Vi skulle med andra ord besöka slaktarn’. På vägen fick vi stanna för att släppa fram ett hundratal får skulle gå över vägen, och det tog en liten stund, för de var många.                                         


Fåren hade 2 st fåraherdar samt en hund,  som såg till att de gick åt rätt håll.  Vi hittade en slaktare, inte den vi hade blivit anvisad, utan en annan inne i Torre Pacheco. Fint kött fick vi och vi vände hemåt.

Nyårsaftonen började med att vi spelade 9-hål golf med prisutdelning och champagne som Nordangolf bjöd på. 

På kvällen hade vi beställd bord på Bacchus. Vi träffades hos oss för en drink, innan taxin skulle hämta oss. Restaurangen drivs av ett svenskt par, Heléne & Christer, och har så gjort i 6 år. Fantastisk god mat, fullsatt och med en DJ som såg till att vi fick underhållande musik. Blandade matgäster svenskar, spanjorer och engelsmän. 

Tolvslaget bjöd restaurangen på champagne  i baren och alla skålade och var glada och hoppades att det nya året skall bli ett bra år.  

Vi kom ikull ca 02,00…….ännu ett år tillända. 

Nyårsdagen hade vi bestämt att vi skulle spela äventyrsgolf tillsammans med 8 andra personer. Vi åkte i två bilar till Äventyrsgolfen och Helen som också är svenska och driver företaget.  

En underbar dag med klarblå himmel och 19-20 grader. Efter att ha spelat 18-hål med vatten och bunkrar även på denna bana, så var det dags för lunch.

En god fortsättning på 2012 önskar jag alla mina läsare!


2 thoughts on “Två sorters golf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s