La Sirena Golf – Los Alcazares

Måndagen 28 november – onsdagen 30 november 

Idag måndag fick vi besked att vi kunde flytta in lite tidigare än beräknat. Så i morgon bär vi in lite prylar från bilen, den får stå kvar på parkeringen under tiden vi bor i lägenheten. 

Idag har vi burit och burit. Det fattas alltid något. All mat både från kyl och frys skall ju in, samt kläder. Vi kan ju hämta in lite då och då efter behov. Lägenheten är ljus och fin med utsikt över både pool och golfbana. 

På kvällen hade invigning hos oss, tillsammans med två andra par. Ett par åker hem i övermorgon och det andra paret är kvar till våren. 

Maken har funnit sig tillrätta, burken fungerade efter mycket skruvande.

Onsdagen ägnades åt inflyttningen och lite inköp. På kvällen var det tömning av vännernas kylskåp och barskåp, (slattparty) eftersom de åker till Svedala tidigt i morgon bitti.

I morgon har vi golftid, har inte hållit klubborna sedan i början på september, skall bli spännande och se om man träffar bollen. 

Vi hörs snart igen!

8 thoughts on “La Sirena Golf – Los Alcazares

 1. Whao!! Härligt! Jag är faktiskt lite avundsjuk! Tänk att få mysa där nere istället för här i det grå!!
  NÅN dag när barna är lite större och utflugna så pyser vi nog neråt Spanien till på vintern. :-) Man får drömma så länge. Ha det riktigt bra!

 2. Hej Ulla och Torgny,
  -vad vi avundas er här i mörka Sverige…som tur är får vi tända adventsljus och bara två veckor kvar till jul, allt går med en rasande fart. Antar att det kommer att bli skönt att få landa i en lägenhet ett tag nu efter alla mil i bilen. Jag och Olof önskar er en rikgtig härlit jul och ett riktigt gott Nytt År . Den 21 december vänder det även här och vi går mot ljusare tider…tills dess får vi hålla ut..
  Kram från
  Lisbeth & Olof

  • Hej, vi har funnit oss tillrätta. Har en fin lgh och många golfkompisar. Har hunnit med både Lucia och julbord. Det fattas ingenting………..familjen kanske?

   Kram till Er båda!

 3. Hej! Har ni tagit semester, njuter ni så mycket av att bo i lägenheten eller spelar ni så mycket golf att du inte hinner skriva i bloggen. Lääängtar till nästa inslag. Kram Laila

  • Har suttit inne hela dagen och bloggat. Maken går 7-hål tillsammans med Janne & Christina. Har mycket umgänge och vi har haft besök av bekanta från Svedala därav lite tid till bloggen.

   Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s