Rimini – Bad

Onsdagen 5 oktober – torsdagen 6 oktober

Idag onsdag styrde vi bilen mot kusten och Rimini. Åkte förbi Cervia, där var vi för 3 år sedan och spelade golf. Nu bär det iväg till kusten och salta bad.

Vi stannade och handlade mat och fikade samtidigt. Vi stannade även vid Iper, det stora köpcentrat som ligger strax norr om Rimini. Där köpte vi nät eftersom vi skall vara i Italien i några veckor. Vi var framme vid Bellaria-Igea-Marina på em, och blev väldigt positiv av hur fint och nära till havet det var, ute var det 28 grader.

Det står 2 bilar från Norge som kom förbi och pratade. Det hade stått här i några dagar och kunde tips och råd om både det ena och det andra, bl a var man handlar och vad som finns att se. De sa också att det var varmt i vattnet och långgrunt. Så i morgon blir det bad.

torsdagen packade vi ”ryggan” mad mat och dryck, för nu skulle stranden invaderas. Med stolar, mat och badlakan gick vi över vägen ner till stranden, som inte var överbefolkad precis. Där låg väl ca 10 personer.

25 grader i vattnet och lika varmt i luften. Vi stannade kvar tills det var dags att gå hem och laga middag. Vi satt ute till 23,30 ville inte gå in. 

Vi hörs i morrn’ !!

4 thoughts on “Rimini – Bad

  1. Så härligt det ser ut. Tyvärr så sjunker temperaturen åtskilliga grader tills vi kommer, men med lite tur så kanske vattnet inte hinner kallna alltför mycket :) Ska du ha fler än 1 st svampbuljongask? Det är bara 6 tärningar i den. Ha det gott lills vi ses.

  2. Jaa, tempen sjunker, idag har det regnat och åskat och en temperatur på 14 grader.

    Kram till vi ses/Ulla

  3. Det verkar som ni har det underbart. Vi har faktiskt haft den första frostnatten, i natt som var. Idag har det varit en höstdag med riktigt hög höstluft. Det är vackert men nog är värmen allra bäst. //Anette

    • Vi föredrar också värmen…..även om snön och fjällen kan vara fint också, men med åren så föredrar vi värmen. Utförsåkningen har vi lagt på is……

      Ulla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s