Tandläkarbesök – Hälsokontroll

Lördagen 20 augusti – lördagen 27 augusti

Idag lördag gick vi runt bland alla som fiskade, samt slutligen till prisutdelningen som var i klubbhuset.

Den största braxen vägde drygt kilot och i morgon fortsätter tävlingen i norra delen av sjön.

Söndagen var det sovmorgon. Maken fixade min cykel. Den fick nya handtag samt lite olja och sist men inte minst satte han på datorn, så att jag skall se hur långt jag cyklar. Det är kul att veta hur lång sträcka man utövar när man är ute. 

När vi var färdiga styrde vi kosan mot Kroksjön. Där kom våra vänner från Ulrichamn och hälsade på, de var på väg hem från ett besök på Öland.

Måndagen åkte vi vidare till Borås för att hälsa på en av våra medlemmar i CC. Han behövde lite hjälp med sin dator. Efter fika fortsatte vi mot Stamsjön där vi övernattade. Maken skulle till tandläkaren dagen därpå.

Tisdagen gick åt till alla besök i Göteborg….

vi gjorde uppehåll i Slottsskogen där vi träffade vår dotter och hennes kille, som vi bjöd på middag, eftersom vi inte tror att vi hinner träffa dem mera innan vi åker iväg. 

Efter middagen åkte vi till Kåsjön där har vi övernattat tidigare. I morgon skall vi lämna in bilen för lackkonservering i Partille. 

Onsdagen lämnade vi in bilen och fick en lånebil, så vi åkte till Torslanda för att åter tvätta, det gäller att passa på när man är i närheten. 

Därefter till våra vänner i Olofstorp för att hämta svamp och sylt inför resan. Så mycket svamp och sylt vi fick. Vet inte hur många kilo, eftersom svampen är torkad. Ifjol fick vi med oss flera kilo och de räckte hela vintern med lite sparsamhet. Ovärdeligt när man inte kan plocka och sylta själv.

Vi blev kvar i Olofstorp över natten och åker till Lundsbrunn i morgon.

Idag torsdag fortsatte vi till Lundsbrunn, och där mötte vi åter bekanta som också skulle vara kvar över helgen. Nu blev det gemensam grill och mat och mycket prat, eftersom vi inte träffats på ett tag. En varm och fin kväll tillsammans med vänner. 

Fredagen blev det golf, en godkänd runda med tanke på att det inte har blivit så mycket golf denna sommar. Det blir desto mer när vi kommer ner till Alicante tilll hösten. Vi har hyrt lgh i 2 månader med golf……det ser vi framemot jag och maken. Många är det som har hyrt där under de mörkaste månaderna………så även vi.

Ikväll blev det åter grill, denna gång var det vår tur att grilla. Fläskfilé lindad med bacon smakade utsökt. 

Idag lördag har det regnat och åskat, så det har inte blivit någon golf idag. Vi får hoppas på morgondagen. Regnet trummar mot taket, men vi har det skönt!

3 thoughts on “Tandläkarbesök – Hälsokontroll

  1. Hej Ulla o Torgny! Undrar just vart ni har tagit vägen? Verkar som jag ibland är hack i häl på er för jag har varit nere i Ullared också och i närheten av Fegen. Inte nog med att jag kände igen bilderna från Nerja också. Har ni det bra? Läste att ni skulle till Alicante för golf och boende. Krister o jag kollar runt lite på det också. Nu hoppas jag du får mitt meddelande för jag testade klicka på bubblan. Fungerar det tro?

  2. Hej igen!
    Det var kul att träffas så där helt apropå. Har ögnat igenom bloggarna oc h det var kul att läsa, eftersom det vra många platser, som vi varit på. Nerja t.ex där hade mamma ett radhus som min bror nu har tagit över. Friguliana är ju ett måste om man är i Nerja. Vägen upp är väl ok, vägen mot Torrox lite smalare men inga problem med en liten hyrbil. Salobrena eller vita stan som vi kallar den, norr om den ligger en golfbana alldeles vid havet Los Moriscos nu en 18 hålare men på vår tid början 90 talet så var det en jättemysig 9 hålare med en liten restaurang 65 kr för en tre rätters lunch jättebra mat.Nu förstörd utbyggd bana massor av hus och en lyxig resataurant som är alldeles för dyr. Men det finns en Bar där man kan äta lite billigare. Marknaden I guardamar ja det var väldigt många minnen för oss. När ni åker söderöver o kommer in i Spanien, Girona tag av mot kusten mot La Escala, kolla efter Empurien Grekisk Romersk ruinstad helt fantastisk missa inte museet i anslutning till ruinerna. Ligger alldeles norr om La Escala.
    Ha en trevlig resa, önskar Elsa o Tage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s