Kärt besök – Caravan RM

Söndagen 24 juli — lördagen 30 juli

Idag söndag kom sonen med familj……oj oj ett kärt återseende. De hade beställt lunch och så blev det. Grillen kom fram och trevligt hade vi. Efter ett par timmar åkte de vidare till Stockholm, för att sedan fortsätta till Östersund.

När de hade åkt och vi hade städat och plockat undan, checkade vi ut och åkte till Lundsbrunn för att förbereda anstormningen. Några hade redan kommit. Det finns alltid några som är ute i god tid.

Hela måndagen arbetade vi med förberedelser inför vad som komma skulle. Maken kopplade elledningar och sprang ut och in på klubben, medan det droppade den ena vagnen/husbilen efter den andra. Alla skulle hälsa och det blev ett enda kramkalas, det var ju ett år sedan vi sågs sist. 

Det börjar bli trångt. Vi funderar hur 40 vagnar/bilar skall få plats. Och innan dagen är slut så har ytterligare ca 20 ekipage anlänt. Sammanlagt blev vi 46 vagnar………..puh,puh

Tisdagen fördrev vi med att hälsa och prata med alla som anländer efter hand. Mycket mer blev inte gjort.

Onsdagen gjorde vi heller inget vettigt. Jag insåg att jag måste fylla på matförrådet innan tävlingarna börjar. Jag tog cykeln och cyklade in till affären och handlade, medan maken tog en golflektion för att försöka hävda sig i detta sällskap. Nu hade alla anlänt och det såg bra ut. Alla har fått plats, alla har fått el och alla är nöjda med sina platser. Information om tävlingen fick deltagarna på kvällen i restaurangen. Kvällen avslutade vi tillsammans med 2 andra par som bjöd på ost och vin. 

torsdagsmorgonen var det full aktivitet när vi vaknade. Klockan åtta gick första start och själva skulle vi gå ut kl 09,30. På kvällen dukades det långbord som sig bör, när det är caravan träff.

Morgondagens scorekort delades ut, ingen gillar att gå i ”daggebollen” d v s första start, men någon måste det också. Vädret var fint och vi fick en varm och fin kväll tillsammans. Jag fick träffa ett par som jag inte träffat på 3 år, vi hade träffats senast på RM i Mariestad, så det blev ett kärt återseende. Det blev sång och dans till långt in på småtimmarna.

Idag fredag fick jag gå upp med tuppen, och det innebär kl 07,00. Som jag tidigare sagt så får man andra vanor när man inte arbetar, och vi tycker det är skönt när man kan vakna och sätta på TV och dricka kaffe och ligga kvar i sängen………….vi är pensionärer………..jag hade fått byta tid, därav tidig start. 

Varken jag eller maken placerades sig på den övre halvan, men vad gör det? Vädret var bra men vid middagstid så släppte vår herre på kranen, och vi fick en rejäl skur i några hål.


På kvällen var det gemensam middag med prisutdelning i klubbhuset.Vi blev sammanlagt 95 ätande gäster.Dayton var också med på middagen, han fick några bitar fläskfilé, som tack fick jag många pussar.

Dayton, du är fin!


Tack alla Ni som kom och gjorde det trevligt. Utan Er blir det inget RM
God natt!

One thought on “Kärt besök – Caravan RM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s