Herrljunga – Läckö – Töreboda

Torsdagen 14 juli – måndagen 18 juli

Vi står kvar på Herrljunga eftersom maken är tävlingsledare. Nu är vi många som står här för det är ju golfvecka och det brukar alltid vara mycket folk. Fredagen spelade maken golf, medan jag satt inne hos grannen och tittade på British Open.

Idag lördag har maken och jag spelat bäst boll, det var inget lysande spel. Men vi såg framemot kvällens övning, som bestod av grillbuffé och underhållning.

Jag träffade också en tjej som tidigare hade gett oss tips om sevärdheter när vi åkte på vår resa i höstas genom Europa. Nu hade hon nya tips som hon ville delge oss. Vi har ju tänkt börja med att besöka Toscana på vår resa till Medelhavet, och då blev hon väldigt entusiastisk  och ville ge oss tips. Hon har varit där fem gånger, så hon hade många ställen som hon ville vi skulle besöka.

Söndagen åkte vi fem vagnar och bilar till Läckö golfklubb för att sedan forsätta till Töreboda. Det regnade och var bara 17 grader. Men det skulle bli bättre väder i morgon. Vi hade bokat tid till 14,00  nästa dag.

Måndagen spelade vi på Läckö golfbana, en fin bana som var ny för oss, synd att vi tidvis fick störtregn, så vi fick göra uppehåll. Efter middagen samlades alla inne hos grannen och satt där till 00,30.

I morgon åker vi vidare till Töreboda.

God Natt, God Natt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s