Golf & Camping

Söndagen 3 juli – onsdagen 6 juli

Idag söndag lämnade vi våra vänner i Jönköping för att fortsätta mot kusten. Vi tog vägen om Läckö och Spiken, för att sedan fortsätta mot Läckö golfbana, där vi övernattade. 

Vi spelade inte på Läckö utan fortsatte på måndagsmorgonen mot Vänersborg och Onsjö golfklubb. Där står man bra med husbilen. 

Vi kom sent till golfbanan så vi bokade golftid till dagen därpå.

Tisdagen ägnade vi oss åt golf. Jag gjorde säsongens bästa runda. 

Onsdagen tog vi bort klossarna igen. Nu gick kosan mot bohuskusten d v s Fjällbacka och Åsleröd camping, som blev vårt första stopp. Det var ju dags för tvätt igen. Vi fick tid genast och vi tvättade allt vi hade. Sedan tittade vi på fotbollen Sverige – USA. Sverige vann 2-1.

   

I morgon åker vi ner till Hunnebostrand för att träffa en gammal barndomskamrat till maken, som har varit bosatt i Tyskland i många år, men som nu flyttat hem till Sverige och köpt segelbåt som de seglar Sverige runt med. Det skall bli roligt att träffa dem igen. Det var några år sedan.

 Ha´det så bra tills vi hörs igen!


2 thoughts on “Golf & Camping

  1. Tur att det finns tvättmaskiner på campingarna. Ser att ni flyttat runt ett tag nu, även här börjar det dra lite i restarmen. Kanske en vända mot kusten kan bota? Ha det gott.

  2. Hittade hit men kanske inte till ditt sista tillägg. Nu sitter vi hemma och slappar efter maten. Helt plötsligt blev jag väldigt trött. Sista starttiden imorgon också. Kram Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s