Golf – Dragspelsstämma

Onsdagen 18 maj — söndagen 29 maj

Onsdagen vaknade vi upp vid Holsjön och såg utöver sjön, det såg ut att bli en fin dag. Efter frukost åkte vi till Torslanda och Tumlehed, där vi har stått tidigare när vi hälsat på sonen med familj.  

På eftermiddagen kom barn och barnbarn med all post som de hade tagait hand om under tiden vi varit på resande fot. Sonen säger att vi får mer post än dem. Konstigt eftersom vi sagt upp allt, samt inte vill ha någon reklam heller.

Ljuset på bordet släckte jag ca 23,00

Idag torsdag fyller makens dotter 27 år  och vi är bjudna på mat. Men först måste vi se till att vi får rena kläder. Sonhustrun har upplåtet hus och tvättmaskin så idag blir det stortvätt. Det är fint torkväder ca 25 gr. Efter tvätt, iväg till blomsteraffären för att köpa blommor. Vi blev bjudna på skaldjur av alla de slag samt ett gott vin till. Maken hjälpte till att skruva fast en hylla och jag planterade blommor till altanen. Det blev jättefint

Efter en trevlig kväll återvände vi till Tumlehed för att sova.

Ljuset släcktes kl 23,30

I dag fredag åkte vi till Lundsbrunn. Men innan vi lämnade Tumlehed så hämtade vi återstående tvätt hos sonen. På vägen stannade vi till i Alingsås för att handla,  så klockan blev 17,00 innan vi kom till golfklubben. Det blev ett kärt återseende, för vem står uppställd där om inte våra bekanta från Spanien som vi besökte i Torrevieja. Avstånden är inte såååååååååå stora.

I morgon blir det golf.

Släckte ljuset 23,30

Lördagen vaknade vi av att det blåste så bilen gungade, undrar om det blir någon golf idag. Vi låg och lyssnade på radion till kl blev 09,30. Vi fick tid för en runda kl 14,32. 

Vi gick tillsammans med ett par från Torslanda, men vi gick av efter 9-hål………ont i ryggen!

Vet inte om det går att grilla heller, lågan släcks väl av vinden, som det blåser. Jodå, vi vokade kyckling och grönsaker, vi testade vår nya vok som tillhör den nya grillen. Det blev gott.

Ljuset släcktes kl 24,00

Söndagen tillbringade maken i sängen. Han hade sprungit på toaletten hela natten, så han sov och vilade hela dagen. Han hade nog fått i sig en ilsken bakterie.

Tidig kväll ljuset slocknade kl 22,30

Idag måndag är maken på fötterna igen precis som han aldrig har varit dålig. Så idag blev det golf igen, visserligen bara 9-hål men vi gick också korthålsbanan. Inte så ont i ryggen idag. 

Det blev mörkt i bilen kl 23,00

Tisdagen var det min tur att stanna kvar i sängen, men slapp springet på toaletten. Idag fick maken klara sig själv, och det är han bra på, han passade även upp mig. Tack min vän, utan Dig är jag bara halv.

Mörkt blev det kl 23,30

onsdagsmorgonen kände jag mig bättre. Så efter frukost åkte vi till vårt förråd i Herrljunga för att lasta av lite prylar som vi inte behöver i Sverige och hämta lite saker som vi saknat. Passade samtidigt på att städa garaget i bilen. Träffade sedan hyresvärden och fick hyra ytterligare en år, eftersom vi tänker åka till hösten igen om allt går som planerat.

Efter samtal med vänner från Spanien, så åkte vi till Lerkil för att sova över hos dem. 

Torsdagen åkte vi till Mölndal för att få en översyn på bilen. På kvällen skulle maken besöka puben tillsammans med gamla arbetskamrater. Vi stod vid Stenpiren alldeles vid kajen. Maken gick på puben och jag stannade kvar i bilen, och fick lite tid för mig själv, såg båtar komma och gå, samt fin utsikt.

fredagen åkte vi till dragspelstämman i Ulricehamn. Där skulle vi träffa 3 andra par som vi umgåtts med i Spanien. Vi kom dit på em och då var de andra redan där. Det var regnigt och kyligt, men vad gör det när det är trevligt. Vi gick runt och lyssnade på olika sorters musik av duktiga musiker. 

Lördagen började också med regn, så det blev inte mycket spelande. Nu träffade vi på ytterligare ett par från Spanien. De bodde  alldeles intill, så vi hämtades med bil hem till dem alla 4 paren. Så vi var 8 personer som tillbringade en kväll tillsammans och minns tiden från Spanien.

Söndagen tog vi bort klossarna och åkte till Göteborg – Gråbo. Idag är det Mors Dag, och alla barnen har grattat. I Gråbo blev vi bjudna på kaffe och tårta. Efter fikat åkte vi till Stamsjön för övernattning.

Grattis alla mödrar !


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s