Sol & badvecka


Måndagen 4 april – söndagen 10 april –sol & bad 20-29 grader

Idag måndag var det dags att lämna in tvätt igen. Med var sin Ikéa kasse på pakethållaren, cyklade vi 2 km till Benicarló, för att få beskedet att vi kunde hämta den nästa dag.

Peniscola har en fin strandpromenad som vi har cyklat på några gånger. Vi hade inte ätit Tapas i Peniscola, så nu var det Tapas time. Vi stannade till på en restaurang längs promenaden och intog vår Tapas.

Tillbaka till bilen för att göra vår plikt i samhället……….. dvs att deklarera. Det tog en stund att ”göra rätt för sig”, men nu är det gjort.

Tisdagen blev det åter en cykeltur till Benicarló, nu för att hämta tvätten. Ren och fint vikt. Jag vet inte vad de har för sorts tvättmedel, men tvätten blir så vit att man blir bländad.

När vi ändå var i Benicarló passade jag på att gå till frissan. Fick tid med en gång, maken satt och väntade, och bra blev det. Tillbaka till bilen för att ta vara på eftermiddags solen, lite kyligt i vinden.

Idag onsdag var det marknad i Peniscola, och jag ville besöka den. Under tiden tvättade maken bilen. Fortsatte sedan norrut, handlade på Carrefour och bilade sedan mot en camping i Miami som vi hade blivit tipsade om.

Installerade oss på campingen, och satt i solen resten av dagen.

Idag plockade vi ihop stolar och lite tilltugg och gick ner till stranden, för idag torsdag skulle det bli fint väder. Fick också iväg ett ”mess” till sonen som fyller år idag. Presenten får han när vi kommer till Sverige.

fredagen blev det också strandbesök. Solade och badade hela dagen. Avslutade med jacuzzi och bad i poolen, med 34 grader varmt………underbart. Idag har det varit, ungefär 23 – 24  grader.

Lördagen tillbringade vi också på stranden, man får passa på när vädret är fint. Eftersom det är varmt idag, 29 grader, så har jag badat………..tro det eller ej………….flera gånger har jag varit i vattnet…………otroligt.  Jag är något av en badkruka. Jag tror att det kan ha varit ca 17 grader, lite svalt för min del. Men det var sååååååååååååååå ………skönt att få bada i Medelhavet igen, efter ett uppehåll på ett par år.

Söndagen var väldig blåsig. Det blåste storm, så vi kunde inte veva ut markisen, ej mindre sitta ute, eftersom det var sandstorm.  Så idag blev det ingen strand, utan vi stannade vid poolen i stället. Det var inte dumt det heller. Solen sken och det var varmt, ca 25 grader.


Nu närmar vi oss gränsen, så i morgon lämnar vi campingen och drar norrut mot Barcelona.

God Natt och sov gott!Vi hörs!Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s