Balneario de Sierra Alhamilla

Lördag 19 februari — lördag 26 februari  sol 16-18 grader

Lördagen vaknade vi upp på grusplanen i Nerja åt frukost. Gick en promenad in till centrum för att se om det fanns något att se eller köpa. Naturligtvis hittade jag en affär (Vita affären, bara vita kläder) där köpte jag en vit jacka som jag tycker mycket om. Åker sedan upp i bergen via Frigiliana för att sedan åka ner tillbaka till Torrox. En tur som vi kanske inte hade gjort om vi vetat hur vägen var.


På söndagen var vi tillbaka på ”Sommarstället” tillsammans med många andra svenskar.

Man känner sig som hemma när man kommer till vissa ställen som man varit på tidigare och träffat trevliga människor. Soligt och trevligt på stranden. Måndagen är det marknad i Torrox och då cyklar vi tjejer in till marknaden, medan killarna går in till Mercadona och handlar.  

Vi handlar frukt, grönsaker, nötter och kryddor. ”Tapas time” är inte dumt när man gått en hel del.

Tillbaka till ”Sommarstället” där vi dukar upp till lunch på stranden. Vi blir 8 personer som lunchar tillsammans.

Tisdagens middag bestämde vi att vi skulle äta ute på plattan och senare ute på stranden.

Kvällen avslutades med gitarrmusik av vår eminente gitarrist ”Jalle”.

Onsdagen tillbringade vi på stranden. Eftermiddagen dukade vi upp på ”plattan”. Sedan blev det Boule på restaurangens bana, där vi beställde in öl, vin och tapas.

Rockande tjej från västkusten.

Torsdagen åkte vi upp till Balneario de Sierra Alhamilla, för att få bad och massage. I morgon skall vi bada termalbad  i de varma källorna. Hittade en plats där det stod en tysk husbil. Vi ställde oss en bit ifrån och monterade vår parabol . Gick upp till badet för att boka tid. Vi fick tid kl 11,00 nästa dag, plus att jag fick tid för massage kl 12,00.

Fredagen vaknade jag och solen strålade från en klarblå himmel. Efter frukost gick vi upp till badet och blev mottagen av en tjej som visade oss var vi skulle bada. Vattnet var ca 37-40 grader. Vattnet kom direkt från bergen, fast de hade spolat i lite kallt vatten! Sedan fick jag massage och därefter till bilen där Torgny väntade med en öl. Resten av dagen blev min dag.

-fotbad…. måla naglar….-drink före maten………TW lagade middag…………TW diskade.

En bra och trevlig dag som bara var MIN.


L
ördagen flyttade vi oss. Vi åkte över bergen tillbaka mot kusten till La Isleta via Nijar. Vi stod nere vid stranden tillsammans med några andra husbilar. Vi tog en promenad ner till centrum tillsammans med två andra par och åt en middag bestående av kyckling, filé och lite annat smått och gott. Kvällen avslutades med melodifestivalen hos våra grannar, med tilltugg och lite vin.

I morgon skall vi åka vidare!

Vi hörs på bloggen!

Språkas på mailen!

God Natt mina

vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s