Båthamnen – Almerimar

Lördagen 12 februari — måndagen 14 februari – soligt och blåsigt

Dagarna förflyter alltför fort. Nu har vi stått på denna plats i 14 dagar och vi tycker att tiden har gått väldigt fort. Vi har haft underbart väder, om än lite kyligt på kvällar och nätter.

Lördagen blev åter en fin speldag. I morgon väntas förstärkning till trion. Ytterligare en dragspelare och en gitarrist väntas in.

Söndagen förberedde vi oss för en musikafton. Vi åt middag lite tidigare för att hinna sitta ute lite längre, eftersom det blir tidigt kyligt. Vilken kväll…….trion har blivit en kvintett. Alla fem är ute och spelar på dragspelsstämmor i Sverige. De är så samspelta så i mina amatör-öron låter det väldigt proffsigt.


Ett härligt gäng som vi hoppas träffa flera gånger innan vi styr kosan mot gamla Svedala.

I morgon löses detta gäng upp och vi vet inte när vi  träffas nästa gång.

Idag måndag har Torgny cyklat upp och lämnat in tvätt, eftersom vi inte vet när vi kommer till en tvättinrättning nästa gång. Men det finns Lavenderia i varje by och samhälle som man passerar. Vi har också flyttat oss ner till hamnen, där vi tänker stå ett par nätter. Vi får hämta tvätten imorgon, och den ligger här i småbåtshamnen.

Efter vi har handlat blir det ofta ett besök på Tapas baren, så även idag, fastän vi inte har handlat. Baren ligger ca 75 m från vår ställplats, så det är bekvämt att slinka in för en öl eller två.


Kunde inte låta bli att plocka några mimosa-kvistar när jag var ute och cyklade. Jag tycker att de gula bollarna är större här nere än hemma.
Bilen gungar i blåsten (ca 15 sek) så Torgny har varit ute och vevat ner stödbenen.
Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s