Mimosan blommar

Söndagen – 6 februari — fredag – 11 februari – sol och 18-20 grader

Nu är våren på väg, när mimosan blommar, så även kaktusen.

 

 

 

 

 

 

Idag söndag har vi cyklat som vanligt en tur efter strandpromenaden. Det har blivit den dagliga rutinen. Var skall vi cykla idag?

Måndagen var vi tvungna att åka och köpa gasol, så vi åkte ca 1 mil för att köpa ett flaska gasol, samt handla lite på Lidl.

Tisdagen var vi ute och och cyklade igen, denna gång in till centrum för att boka tid hos frissan. Nu var det grannen som skulle klippa sig. Moncia har bott här i 17 år och klipper många svenskar, båtfolk, golfare och så vi som åker husbil.

onsdagen kom några andra svenskar, och nu är vi övervägande svenskar på denna plats. Det smsas lite hit och dit och nu kommer det flera spelmän till ställplatsen. Undrar hur stor bandet kan bli?

Torsdagen blev en tvättdag och städdag, för att ha något att göra. Resten av dagen fördrev vi i solstolen.

Fredagen cyklade jag och fotade lite blommor utefter strandpromenaden, för nu börjar det ta fart på växtligheten. Resten tillbringade jag i solstolen.

Lördagen cyklade vi 6 personer in till centrum, för att handla samt att ta en Tapas lunch. Det har också blivet en grej att cykla in och ta en Tapas på lunchen. I kväll blev det ingen musik, vi sparar oss till imorgon när de övriga anländer. Vi satt ute och bara pratade i stället, till ett glas vin.

Varje morgon efter frukost samlas alla karlar utanför och snackar. Vi tjejer undrar alltid vad som anhandlas i dag? Själva står vi vid disken eller skakar mattor eller städar upp efter morgonens bestyr. Men så behöver vi fylla vatten, tömma toa, tömma vatten eller ta ner cyklarna, då ligger jag i solstolen, så det jämnar ut sig.


Jag har för dålig kamera för att gottgöra en solnedgång. Den är så vacker, att alla tar fram sina kameror för att föreviga detta fenomen. Solen är klotrund och knallröd.

Det blir en ny kamera till nästa säsong.

Vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s