Tillbaka till Torre del Mar

Sämre väder på gång – söndag 16 januari – onsdag 19 januari

söndagen låg vi åter och solade i 23 graders värme. Vi hade nu blivit flera på ställplatsen, bl a ett par som kommit med flyg från Sverige och skulle besöka sina vänner här nere. Det är alltid roligt när det kommer besök från Sverige.

På kvällen kom instrumenten fram och det blev åter en sångkväll med mycket musik och skratt.

Måndagen hade vi bestämt att flytta på oss igen. Vi städade upp lite och tog adjö av våra vänner. Vi behövde köpa gasol, fylla på internet och lämna in tvätt. Så vi åkte till Torre de Mar där vi varit tidigare.

Men innan vi lämnade ställplatsen, så var vi på marknaden och fyllde på frukt och grönt. Det blev lite annat också. Schalar, smycken och tröjor. Svårt att välja, jag vill ha alla (nästan).   Fruktstånden är fantastiska att se, frukter som vi inte är vana att se hemma. En dag i förra veckan var vi på promenad och plockade avokado från ett träd, inte långt på ställplatsen. Men de måste ligga ett tag för de är fortfarande hårda, men de ligger så fint i korgen.

Tisdagen handlade vi och tog en cykeltur. Det blir mycket cyklande, köpa tomater, clementer, potatis, lite vin till maten.

Vi träffade ett trevligt par som vi blev bekanta med i Torrox och som vi blev inbjudna till i deras bil. Vi tog en promenad in till centrum och tog en öl och en drink på Mia’s bar. Tillbaka till bilen, nu fick vi leda cyklarna, (konstigt) hem till bilen. Tack för en trevlig kväll Ewa &  Leif!

Onsdagen cyklade vi in med tvätten, vi får hämta den på fredag. Hem och äta lunch, sedan åter en cykeltur för att försöka hitta en butik som säljer nät. Vi hittade ett nät som vi får testa i 14 dgr.

I morgon är det åter marknad. Nya clementiner, färsk frukt och nya smycken.

Vi hörs!

Ps              Har klippt mig idag………..så där………..Ds

Inte som när Kerstin klipper………………….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s