Fullt pådrag

Ibland händer det dramatiska saker – lördagen 8 januari

Strax efter klockan 17.00 hörde vi ett dovt tutande. Ute på Medelhavet låg två mindre motorbåtar med fören mot land och båtfirman, som ligger på andra sidan restaurangen. Båtfirman hyr ut båtar och brukar med hjälp av en traktor och båtvagn dra upp båtarna, när de ska i land.

Så hörde vi en helikopter som åkte fram och tillbaka på stranden, så kom kustbevakningens båt. Nu förstod vi att något var på gång. Helikoptern landade på

stranden. Ut springer 2 män och sätter sig i en gummibåt och ror ut till kustbevakningens båt. Vad som händer sedan är svårt att se och förstå. Det springs och hojtas, kontentan av det hela hör vi sedan på omvägar att det pågår mycket knarksmuggling utefter hela kusten. Om de hittade något förtäljer inte denna övning.2 thoughts on “Fullt pådrag

 1. Härligt att läsa er blogg. Skönt att det finns några som har det bra under denna vinter. Som ni hört har det varit helt bedrövligt här i Sverige. Idag litet vårlikt – nu väntar vi bara på den dag då vi kan ta ut husbilen igen.
  Hälsn
  Maggan o Pelle

  • Hej på Er,

   Nu var det ett tag sedan vi sågs. Men vi förstår att Ni också har blivit med husbil. Som Ni ser så är vi på solkusten och drar iväg österut mot Alicante och Torrevieja. Men än så länge stannar vi på kusten. Idag lördag blåser det och är ca 13-14 grader inget att skicka hem. Men igår var vi uppe i bergen och där blommar mandelträden en under bar upplevelse.
   Roligt att Ni läser och kommenterar vår blogg.
   Ha’ de’ tills vi hörs!

   Ulla & Torgny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s