Aljezur

Måndag 29 november – Söndag 5 december

Åkte till Aljezur för att undersöka möjligheten att monterna solcell och ytterligare ett batteri hos FF Solar. Fick tid på torsdag, onsdag var helgdag. Vi åkte ner till stranden Carrapateira, en fin strand. Hela kusten är bara stränder och åter stränder. Låg kvar i Carrapateira i väntan på torsdag. Åkte tillbaka upp till FF Solar och fick allt monterat och klart.

 

 

 

 

Vi fortsatte ner efter kusten till Amado, som anses vara ett paradis för surfare. Vidare ner till Sagres som är Portugals sydvästligaste udde. Vi gick upp till fortet och ut till fyren där det stod flera fiskare längst ut på klipporna. Det sägs att det förolyckas ca 50 personer varje år.

Efter Sagres fortsätter vi efter sydkusten mot Faro. Vi stannade i Alvor över natten, och i morgon fortsätter vi mot Quarteira där vi tänker stanna några dagar.

2:a advent firade vi hos våra kära grannar.

 

 

 

 

 

 


3 thoughts on “Aljezur

 1. Hej på er!
  Tack för alla trevliga stunder som vi hade tillsammans i Spanien och Portugal.
  Här är det kallt och vackert med ett vitt och tjockt snötäcke utanför dörren. Men jag gillar inte när det är kallt och dessutom är det svårt att ta goa promenader utan att halka omkring och bryta armar och ben. Visst är jag väldubbad men jag vill vara hos er!!!
  Kram Laila och Lasse

 2. Hej på er.

  Ser ut som att ni har det bra här hemma i Svedala är det kallt vi har haft över 20 grader kallt nu i 2 veckor , men ikväll skall vi gå ut på rockn´roll i kulturhuset Stams o vi , gamla rockgubbar kommer o spelar burken t.e.x sedan kommer Elvis Presleys närmaste man Joy Esposito och berättar om tiden med Elvis det skall bli kul.
  Spela bra golf nu tills vi möts på banorna igen.
  Hälsa alla vi känner.
  Familjen Ilbäcks
  Önskar er en God Jul o Gott Nytt År 2011.

  • Hej på Er, hoppas Ni hade trevligt när Ni var ute och rockade loss. Önskade att vi hade varit med Er. Här nere är det svalt och skönt, ca 18-20 grader. Skall spela golf i nästa vecka tillsammans med Lorentz och Yvonne eftersom det skall bli skapligt väder i början på veckan. Sedan tänker vi förflytta oss österut mot Spanien. Vi ses på de svenska banorna nästa år, tills dess, Ha’ de’ Kramar till Er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s