Underbart väder

Ons  3 — fre 5 november – Soligt ca 26 grader

Idag skulle vi utforska campingen och Torgny startade dagen med en promenad runt campingen och ner till stranden. Därefter tog han en cykeltur in till stan’ för att försöka fixa internet-uppkopplingen som vi skaffat dagen innan. Det  fungerade inte, så han var tvungen att köpa ett nytt modem efter det fungerade uppkopplingen.

Vid 14-tiden hade våra vänner bjudit in oss på mat. Vi fick wokad mat som smakade jättegott. Vi blev sittande hela em, vi hade mycket att tala om.

Vi hann även med två maskiner tvätt. Torgny är duktig på att cykla iväg och lämna och hämta tvätt. Min uppgift är att sortera och hänga. Bra fördelning. Jag lagar mat……….han diskar……………………….Bra va??

Tack för god mat och en trevlig dag. Vad kan det annars bli i goda vänners lag.

Vi stannade kvar i Quarteria i några dagar för att fundera på var vi skall åka härnäst.Vi diskuterar om vi skall stanna kvar i Portugal eller om vi skall fortsätta in i Spanien. Mycket beror på vädret, vi åker dit solen finns.

Vi har haft en fin vecka med över 25 grader och sol. Det blir fort mörkt på kvällarna, redan vi 18-tiden är det kolsvart.och även kyligt ca 12 – 13 grader. I morgon tänker vi åka en bit innåt landet till några insjöar som vi har hört talats om.

Torgny cyklade till Vilamoura ca 1 mil från Quarteria och hittade denna fantastiska hamn.


Välkommen in och hälsa på oss!

One thought on “Underbart väder

  1. Hej på er!
    Inte utan att man blir avundsjuk på er när man går här hemma i kylan. Masor av snö och såååååå kallt.Ha det fortsatt gott soch GOD JUL ! Kram Lotta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s