Stenay

Måndag – tisdag           11-12 oktober – underbart väder

De här dagarna har vi legat kvar i Stenay eftersom det har varit på fint väder, samt att det är en fin ställplats med alla bekvämligheter.

Vi har gjort mycket de här dagarna. Måndagen satt jag vid datorn hela kvällen. Tisdagen tog vi en promenad upp till byn. De öppnade inte affärerna förrän 15,00 så besökte ölmuseet under tiden.

När vi var färdiga hade klockan blivit så mycket att vi kunde gå och handla. Där uppsökte vi slaktaren som visserligen hade stängt, men som öppnade så att vi fick köpa stora fina köttbitar att grilla. Därefter till bagaren och sist vinet. Ni må tro att det blev en måltid som vi skall minnas länge.

Efter maten så öppnades frisörsalongen. Det var dags för klippning. Det avlöpte fint. Så var det dags att avsluta em med lite boule. Vi hade en fin plan med många banor med tillhörande klubbhus. Vi spelade tills det blev mörkt. Då var klockan 19,30.


I morgon funderar vi att besöka Paris. Vi letar ställplats utanför sta’n för att kunna ta Metro’n in till centrum. Det får bli morgondagens planering.

Tack för idag!


8 thoughts on “Stenay

 1. Låter underbart. Här har vi idag torsdag just fått stora jävla blöta lapphandskar som snurrar med en fart runt 100 knyck runt husknuten. Om jag är avundsjuk…..???? JAAA.

  Ha det bra så hörs vi vidare.

 2. Hej Ulla och Torgny!
  Vad skönt det låter jag är allt lite avundsjuk. Bosse åkte till Tunisien i fredags (16 okt) så nu är jag ensam i 5 veckor. Vi har fått besked på jobbet att ekonomifunktionen skall skötas från Indien framöver, så jag slutar den 15 januari 2010, har lön året (2011) ut så nu hoppas jag att vi skall resa lite. Till våren kommer jag nog att vara golfvärd tillsammans med Bosse. Ni får ha det så bra så hörs vi kramar till Er båda. //Anki

 3. Hej!
  Hur är Normandie då? Mycket att se kan jag tänka mej. Har messat med mor o far.
  Här har vi haft minus på natten o morgonen att par dgr nu,,,,,,,,,,, brrrrrrrrrrrr,,,
  Vad har ni för väder? Inte minus iaf,,,,,,,,,, Kör försiktigt!!!
  Mvh Annelie

  • Hej, Annelie,

   Just nu sitter vi på Mc Donalds på väg till St Michel från att ha kört längs Normadie och sett en hel del. I natt var det kallt, bara 2 grader men nu på dagen har det blivit lite varmare, ca 14 grader.
   Nu stänger vi ner! Vi kör försiktigt.

   Ulla & Togga

 4. Ping: 2010 in review | Ulla & Torgny på äventyr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s