Tvättdag

Lördagen – 2 oktober – sol 14 grader

Vi började dagen med att tvätta 2 st maskiner och tömma bilen på vatten och avlopp. Sedan styrde vi kosan mot fastlandet. Men vi stannade på vägen och besökte en gårdsbutik där jag åt kroppkakor och köpte lite grönsaker. Därefter fortsatte vi till Tjuraviken en ställplats som ligger en bit från Ronneby. Där stod redan 3 st bilar så vi var inte ensamma. Slutade kvällen med att blogga. Alla sover utom undertecknad.

Öland måste väl vara pumpornas land?

Välkommen att hälsa på oss!

God Natt


4 thoughts on “Tvättdag

 1. Hej på er!
  Då var det äntligen dags att ge sig av ut i Europa då. Härligt va? Ulf, Tobbe och jag sticker iväg till Nostalgimässan alldeles strax. Får se om vi hittar något kul. Vi träffade Mia och Erik igår på Media Markt och allt var bra med dom. Kör försiktigt så hörs vi snart.
  /Robert

  • Hej,

   Sitter i bilen i Smygehuk, vi gör ett litet uppehåll vägen till färjan. Vi skall vara på färjan kl 20,00.

   Vi hörs!

 2. Försöker skicka lite bilder från Skördegolfen som du vann.Grattis än en gång.Det är roligt att se någon så lycklig. Bästa Hälsningar Margareta Björn Uffe.
  Hälsa Torgny

  • Hej på Er,

   Tack så mycket för bilderna! Vilka fina kort, bättre än mina. Vi har inte haft internet kontakt sedan vi lämnade Sverige och nu är vi i Frankrike och äntligen kontakt med yttervärlden. Det är märkligt vad man blir beroende av dator. Vi har åkt genom Moseldalen vidare till Luxenburg för tankning sedan genom Belgien och till Frankrike och den ställplatsen som heter Stenay, en välordnad plats med allt som man behöver för uppdateringar och påfyllningar. Nu blir det skriva av hela kvällen.

   Kram till Er alla tre………….ge Uffe en kram!

   Ulla & Torgny

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s