Sol & klarblå himmel

Måndagen – 13 september – soligt

I natt har det också regnat. Men det klarnade upp fram på dagen och blev väldigt fint. I dag tog vi bort klossarna under hjulen och åkte in till Herrljunga för att handla och hälsa på volvon som står i ett garage i Kulelida.

Vi blev också bjudna på kaffe med dopp hos makarna Jonsson. En fin gammal gård där kossorna och hönorna lever ett behagligt liv.

Tillbaka till klubben för middag och TV. Som vanligt lite kvällsläsning innan ögonlocken blir för tunga.

4 thoughts on “Sol & klarblå himmel

 1. Hej Ulla & Torgny,

  Vilket äventyr ni är på. Storslagen frihetskänsla att kunna åka i vilken riktning som helst ( även om vi förstår att golfen styr vagnen en hel del) Vi kan nog säga att lite avundsjuka är vi nog, vi som ”behöver” jobba 9-5..
  Fast om sanningen skall fram så lite frihetskänsla har även vi för på måndag bär det av till solkusten och Nerja, skall kolla in omgivningarna, sola och bada och titta på golfbanor för man vet ju aldrig om det ev. kan kittla i golfnerven längre fram.
  Ha det fortsatt underbart på er resa och säkert korsas våra vägar någonstans om inte så kanske till sommaren igen. Bohuslän väntar på er…tills dess så följer vi er resa…
  Kör försiktigt. Kram från Lisbeth & Olof

  • Hej på Er båda,

   Tack för påhälsningen, roligt att Ni tittar in till oss ibland. Jaa, nu är det inte många dagar tills vi lämnar landet för en längre bortavaro. Ha’ det så trevligt i Spanien och Nerja. Glöm inte att åka och titta på grottorna, en upplevelse att minnas. Vi hörs när Ni kommer tillbaka. Sköt om Er.
   Kram från oss båda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s