Lite att fixa

Onsdagen – 25 augusti – regn 15 grader

Vaknade till ytterligare en regnig morgon.

Idag  skulle vi göra lite nytta. Bl a åka till Electrolux för att höra om frysen hade kommit, men det hade den inte gjort. Sedan vidare till Lindome för att justera larmet. Därefter till Kungsbacka för att åtgärda högra strålkastaren som pekar mot himlen. Men de hade inte tid så vi får  komma igen en annan gång. När vi nu skall göra det?

Tillbaka till Herrljunga för att göra lite justeringar i garaget med upphängningar och krokar inför vår avfärd mot sydeuropa. Lite återstår ännu. Torgny besökte försäkringsbolaget idag för att få en sista översyn över våra försäkringar. OjOj ……….. vad dyrt att vara borta längre än 45 dagar.

Inhandlat en myslampa till taket. Jättefint.


4 thoughts on “Lite att fixa

 1. Hej på er!
  Va kul att få läsa hur ni har det. Det blev tomt på skrivande från er en tid så jag funderade om det hänt nåt. Ser nu att allt är bra för er och att förberedelserna för Europa är i fullgång. Här har vi det kallt som bara den kring 10 grader varje dag denna vecka. Det känna som om man behöver vantar, mössor och halsduk redan nu, inte kul alls just nu. Hösten kom tidigt i år. Men, men har ju haft en fin sommar så man får minnas den dessa kalla dagar. Kör försiktigt.

  Hälsningar Karin och Torbjörn

  • Hej Karin & Torbjörn,

   Tack för att Ni tittar in till oss och håller ett öga på vad vi gör och var vi håller hus. Det är roligt att Ni följer oss på vår blogg. Tack än en gång för att vi fick följa med Er ut och fiska, det var en fin upplevelse.

   Vi hörs på bloggen!

   Kram till Er alla

 2. Hej Siv & Tage,

  Tack för att Ni tittade in till oss. Det är sant att efter regn kommer sol. Tack Siv för att Du tänker på mig ang. svampen. Jag tar gärna emot all svamp som Du hinner göra i ordning. Vi har gott om plats i garaget för burkar och påsar.

  Tack Siv för Din omtanke!

  Kram Ulla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s